Bekijk Bimbo's en Boerka's Bekijk Bimbo's en Boerka's
Windows Media
Bimbos en Boerkas

Tegenstellingen in multicultureel Nederland

Jeroen Pauw en de Meiden van Halal  zijn de presentatoren van een speciale thema-avond op Nederland 3 over hete hangijzers in multicultureel Nederland. Hierin staat de vraag centraal of de Nederlandse vrijheden onder druk staan. Dit wordt bekeken vanuit autochtoon, maar ook vanuit allochtoon perspectief. Het programma werd op 30-08-2007 uitgezonden.

Bekijk de hele uitzending online!

Het interview van Hans Teeuwen met de Meiden van Halal is samen met de Donorshow het tv moment van het jaar 2007!

Wilt u graag reageren op de uitzending? Klik dan hier!

Hoe staat het met onze vrijheden in Nederland? Zijn we te ver doorgeschoten, zijn we te losbandig? Of worden die vrijheden juist bedreigd door de nieuwe preutsheid, of door orthodoxe moslims en christenen? Hoe staat het met de vrije seksuele moraal in Nederland? En met de vrijheid van meningsuiting? En homoseksualiteit?

Aan de hand van felle debatten, opmerkelijke filmpjes en scherpe interviews zoeken Jeroen Pauw en de meiden van Halal naar het multiculturele antwoord op deze vragen. Het publiek speelt een actieve rol en stemt mee over een aantal stellingen.

 
                                                                   

Druk op de afbeelding, waar Hans Teeuwen wordt geïnterviewd door de Meiden van Halal, om de hele uitzending te bekijken.